Zöld curry ízű instant tészta -mama

Ár:
671 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 90 g
Bruttó egységár: 7 456 Ft/ kg

A termékről

 

Elkészítés

► Tegyük a tésztát és a tasakok tartalmát egy tálkába, öntsünk rá 400 ml forró vizet.

► Fedjük le 3 percre.

► Keverjük össze.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

búzaliszt 64%, pálmaolaj, módosított tápiókakeményítő, cukor, növényi tejszínpor (maltodextrin, pálmaolaj, módosított kukoricakeményítő), só, fűszerek, ízfokozók (E621, E635), szójaszósz (szója, só, árpamalátakivonat, búza, élesztőkivonat, pálmaolaj), aroma (garnélát tartalmaz), szárított hagyma, színezék kivonatok (spirulina koncentrátum, alma koncentrátum, kurkuma koncentrátum), savanyúságot szabályozó anyagok (E500, E501, E451), emulgeálószer E466, paprikakivonat, kaffirlime levél olaj

 

Allergének

Szóját, árpát, búzát, garnélát tartalmaz. Tejet, tojást, szezámmagot, halat, zellert és puhatestűeket tartalmazhat.

 

Származási hely: Thaiföld

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!