Instant aka/vörös miso leves -lobo

Aka/red instant miso soup -lobo

Ár:
1.980 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 30 g
Bruttó egységár: 66 000 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

3 tasak (adag) tartósítószermentes aka/vörös instant miso levespor: miso porral, szárított wakame algával, újhagymával és tofuval. A vörös miso erőteljesebb ízvilágú, a belőle készült leves is karakteresebb lesz.

A klasszikus készítésű miso leves tradicionális japán étel: dashi alaplé (szárított szardella és/vagy kombu és/vagy bonito pehely és/vagy szárított shiitake főzete) és miso paszta keveréke. Gyakran fogyasztják reggelire, és mindig az évszaknak megfelelő szilárd alapanyagokkal kombinálják.

Az instant verziója gyorsan és könnyen elkészíthető, tápláló étel bármely napszakban, ideális utazáshoz, munkahelyen vagy otthon.

 

Elkészítés

Egy leveshez keverjünk össze egy zacskó miso levesalapot és 160 ml forró vizet.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

szójabab paszta por 50% (szójabab, rizs, só), laktóz (tej), cukor, só, szárított wakame alga, szárított tofu 5% (szójabab, víz), szójaszósz por (szójabab, búza, só, dextrin), bonito halkivonat, ízfokozók: E621, E635, szárított újhagyma, színezék: E150c

 

Allergének 

A termék szóját, halat, búzát, tejet tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1354 kJ/321 kcal
Zsír: 5,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 55 g
- amelyből cukrok: 31 g
Fehérje: 12 g
Só: 18 g


Származási ország: Thaiföld

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti
.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!