Csirkeízű tofus chilipaszta olajban -laoganma

Chicken flavour chilli oil with tofu -laoganma

Ár:
3.750 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 280 g
Bruttó egységár: 13 393 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

A híres Laoganma chiliolaj termékcsaládot a délnyugat-kínai Guizhou konyha klasszikus chiliolaja, a youlajiao köré építették, ami nem más, mint ropogósra pirított chilipehely chiliolajban. Az összes termék variáció erre a témára, a chilipehely-chiliolaj rész változatlan, az összes egyéb hozzáadott összetevő változó. Mindegyik verzió kivétel nélkül fantasztikus ízesítő, topping és mártogató szósz.

A csirkeízű tofus chilipaszta olajban egy szójaolaj (45%) és chili (35%) alapú, szecsuáni stílusú csirkeízű fűszerpaszta tofukockákkal. Csípős, pikáns, ízes, egy variáció a standard youlajiao chiliolajra.

Sokrétűen használható ízesítő, a kínai konyha ételein kívül is. Kísérletezzünk vele! Tömény és csípős, óvatosan bánjunk vele.

 

Felhasználás

Használhatjuk csak az olajat, vagy csak a pasztaszerű chilit, vagy a kettőt összekeverve.

alap csípős mártogató szószok készítéséhez, amit különféle kínai dumplingok (pl. wonton, jiaozi stb.), baozi (egyfajta kínai töltött, gőzölt zsemle), zöldség- vagy csirke tempura, bő olajban sült előételek, hideg ázsiai tészták mellé adhatunk.

Kitűnő stir-fry-okhoz (különösen csirke alapúakhoz), ázsiai tésztás ételekhez, ázsiai tésztalevesekhez, sült rizshez, marinádok, szószok, dresszingek ízesítéséhez. Feldobja az egyszerűbb ízvilágú ételeket, mértékletes adagolás mellett isteni sima párolt rizsre, tojásrántottára, sült tofura, sütőben sült burgonyára, párolt- vagy grillezett zöldségekre, krémlevesekre (sárgarépa, zeller, paszternák, sütőtök, cukkini stb.), hideg tésztasalátára szórva.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

szójaolaj 45%, chili 35%, tofu 4% (szójabab, víz), só, fokhagyma, cukor, ízfokozó E621, aroma

 

Allergének

Szóját tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 2308 kJ/552 kcal
Zsír: 59,3 g
- amelyből telített zsírsavak: 6,4 g
Szénhidrát: 44,0 g
- amelyből cukrok: 3,4 g
Fehérje: 6,2 g
Só: 3,7 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási ország: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!