Fitt pasta kiskagyló fürjtojással és kurkumával

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 200 g
Bruttó egységár: 1 500 Ft/ kg

A termékről

A hagyományos malmi feldolgozás során a finomlisztbe nem kerül bele a Magyarországon kiváló minőségben termelt búza vitamin- és ásványi anyag tartalmának nagy része, melyeket a teljes őrlésű liszt szinte hiánytalanul tartalmaz. Ezért a teljes őrlésű liszt táplálkozási szempontból magasabb értékű a finom lisztnél.

A fürj tojása a kínai természetgyógyászok 3.számú csodaszere a kígyóméreg és a ginseng után, amely a tyúktojásoknál jelentősen több vitamint, foszfort, nyomelemeket, vasat és B-vitamint tartalmaz, szinte teljes tápértékkel rendelkezik, de minimális a koleszterin tartalma és a szalmonella nem fertőzi meg. A szervezet számára minden létfontosságú anyagot tartalmaz, hatékony lehet az asztmatikus tünetek, a megfázásos tünetek ellen, javíthatja a memóriát, segítheti a mérgek kiürülését és egyfajta természetes viagraként is felfogható.

A kurkuma régóta ismert, indiai eredetű, eredetileg főleg fűszerként használt növényi anyag.Jellegzetes sárga színanyagát a kurkumin adja, amely az egyik legerősebb természetes antioxidáns, de a természetgyógyászok álláspontja szerint daganatellenes hatásán túl erős gyulladáscsökkentő, elnyomja a bakteriális és vírusos fertőzéseket, stimulálja a szervezet immunrendszerét, csökkenti a vér koleszterin és triglicerid szintjét, elősegíti a zsír anyagcserét.

A teljes kiőrlésű búzalisztből készült fürjtojásos száraztészta kurkumával dúsítva rendkívüli egészségvédő, roboráló és öregedésgátló hatást válthat ki, emellett a száraztészták minden étvágygerjesztő tulajdonságát hordozza bármilyen elkészítési mód esetén.

A kiválasztott termék a kosárba került!