Paradicsomos-fűszeres marinád -develey

Ár:
1.240 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 200 g
Bruttó egységár: 6 200 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Klasszikus fűszeres paradicsomos marinád húsokhoz - pácolózacskóban. Ideális marhahúshoz, sertéshúshoz, borjúhúshoz.

 

Felhasználás

1. A szaggatott vonal mentén olló segítségével nyissuk ki a zacskót. A nyers húst helyezzük a zacskóban levő páclébe. Zárjuk be a zacskót. Finoman fektessük el a zacskót, hogy apácot a hús teljes felületén el tudjuk oszlatni.

2. Tegyük a zacskót a hűtőbe, kb. 1 - 2 órára.

3. Vegyük ki a húst a zacskóból, és süssük meg, ahogy szeretnénk. (grillen / sütőben  / serpenőyben stb.; serpenyőben való sütés esetén vagy főzés előtt távolítsuk el a húsról a felesleges pácot.)

A marinád kb. 1 kg hús pácolásához elég.

 

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

víz, paradicsomsűrítmény 26%, cukor, só, szeszecet, fokhagyma, módosított keményítő, hagyma, cayenne bors, fekete bors, paprika, lestyán, sűrítőanyag: xantángumi; színezék: paprikakivonat; természetes ízesítő

 

Származási hely: Olaszország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!