Ceyloni st james fp fekete tea szálas

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 27 500 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

A híres srí-lankai Malwatta-völgyben, az UVA-régióban található St. James Birtok a mintegy 300 hektáros ültetvényén kiváló minőségű leveles és tört levelű teákat állít elő. Az FP (Flowery Pekoe) leveleket rendkívül alaposan dolgozzák fel.

A főzet fényes, vöröses-arany színű, általában valamivel sötétebb, mint az UVA hegyvidéki minőségű teáké, amelyek magasabban nőnek. Telt, fűszeres, jól kiegyensúlyozott ízű, aromás, erős, illatos bukéval.

FP = magas minőségű, rövidebb, húsosabb, durvább pekoe levél

 

Elkészítési javaslat

1 l teához 1 csapott teáskanál teafüvet áztassunk 3 - 5 percig 100ºC-os vízben.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

fekete tea

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Származási hely: Srí Lanka

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!