Boldog karácsonyt gyümölcstea szálas

Ár:
1.650 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 41 250 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Egy régi barát új ünnepi ruhában: népszerű gyümölcstea keverékünk, a Mangó és barátai most karácsonyi változatban is élvezhető. Az egész csillagánizs, a fahéjrudak, a szegfűszeg és a vörös cukorcsillagok csodálatosan keverednek a már megszokott összetevőkkel. Az édes, enyhén fanyar és savanykás ízeket mennyei marcipános jegyek tökéletesítik. Boldog Karácsonyt!

 

Elkészítési javaslat

1 l teához 5 - 6 teáskanál teafüvet áztassunk 10 - 12 percig 100ºC-os vízben.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

ananászkocka (ananász, cukor), mangókocka (mangó, cukor), piros cukorcsillagok (cukor, rizsliszt, növényi olajok és zsírok (repce), fényezőanyag: sellak, burgonyakeményítő, színezék: E172; élelmiszer festékanyag: édesburgonya, alma, retek, cseresznye koncentrátum; aroma), narancsszeletek, csillagánizs, fahéjdarabok, mangópehely, aroma, liofilizált mandarindarabok, rózsabors, pórsáfrány, szegfűszeg, körömvirág

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Származási hely: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!