Boba gyöngy bubble teához színes

Ár:
2.190 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 250 g
Bruttó egységár: 8 760 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Színes tápiókagyöngy (boba gyöngy) bubble teához (nemcsak). 5 perc alatt kész!

 

Felhasználás

Elkészítés

  ► Boba gyöngy - víz arány: 1:10. Forraljunk fel 10 csésze vizet, öntsük bele lassan az 1 csésze boba gyöngyöt, és finoman kavarjuk meg.

  ► Amikor a gyöngyök a víz felszínén kezdenek lebegni, fedjük le az edényt, és főzzük közepes hőmérsékleten 3 - 5 percig. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk főni önmagában további  2 - 5 percig.

  ► Halásszuk ki a gyöngyöket, tegyük 20 mp-re hideg vízbe, halásszuk ki újra, csöpögtessük le, majd keverjük cukorsziruppal/mézzel.

  ► A tápiókagyöngyöket hidegen és melegen is felhasználhatjuk. Adjuk különféle italokhoz, mint pl. tejes tea vagy kávé, de adhatjuk másféle desszertekhez is.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

tápiókakeményítő 45.6%, víz, módosított keményítő, sűrítőanyag: E412; aroma, tartósítószer: E202; színezék: E129*, E110*, E102*, E133

*A gyermekek figyelmére és magatartására káros hatást gyakorolhat.

 

Származási hely: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!