Chilis fűszersó -dh foods

Chili salt -dh foods

Ár:
850 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 120 g
Bruttó egységár: 7 083 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Muối Ớt vagy chilis fűszersó, egy tipikus, ízes délkelet-vietnámiTây Ninh tartományi specialitás. Mártogató fűszerkeverék, amelynek fő alkotóeleme a és a chili, cukorral és fokhagymával vegyítve. Az eredeti keverék, amely majdnem minden ázsiai országban használatos, sóból és chiliből áll mindössze, és leginkább éretlen, ropogós mangót mártogatnak bele.

A tây ninh-i chilis fűszersó csupán abban különbözik a tây ninh-i chilis-garnélás-fokhagymás fűszersótól, hogy nem tartalmaz garnélát, azért is találták ki és használták ezt a verziót, hogy a vegetáriánusoknak is legyen egy alternatívájuk.

Élénk narancssárga színű, sós, csípős és édeskés egyszerre; kevésbé intenzív ízvilág, mint a chilis-garnélás-fokhagymás fűszersó. A legjellemzőbb tulajdonsága, hogy fokozza a friss gyümölcsök ízét.

 

Felhasználás

Vietnámban mártogató fűszersóként használják savanyú gyümölcsökhöz (pl. görögdinnye, pomelo, ananász, éretlen mangó, alma, szilva, stb.), friss/főtt/párolt zöldségekhez, vagy főtt húsok, tenger gyümölcsei, sült halak, stir-fry-ok, frissen pörkölt földimogyoró fűszerezéséhez, grillhúsok marinálásához.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

só 50%, chili 16%, fokhagyma, ízfokozó: E621; cukor

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 486 kJ / 116 kcal
Zsír: 0.8 g
-amelyből telített zsírsavak: 0.2 g
Szénhidrát: 24 g
-amelyből cukrok: 14 g
Fehérje: 3.6 g
Só: 74 g

 

Tárolás: Óvjuk a nedvességtől, közvetlen napfénytől és melegtől!

Származási hely: Vietnám

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!