Tengeri só chilivel és fokhagymával őrlőben -kotányi

Seasoned sea salt with chili and garlic in salt mill -kotányi

Ár:
1.180 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 72 g
Bruttó egységár: 16 389 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Durvaszemcsés, jódozott tengeri só, szárított chilipehellyel és fokhagymadarabokkal, műanyag őrlőfejes, üvegtestű, nem újratölthető sómalomban, finom és durva őrlési beállítási lehetőséggel.

A tengeri sót klasszikus módon lepárlással nyerik a tengervízből, nem finomítják, ezért megőrzi természetes ásványi anyag tartalmát, ami kellemesen lágyítja sósságát. Hozzáadott jódot tartalmaz, kitűnő választás azok számára, akiknek jódutánpótlásra van szükségük.

A só-chili és a só-chili-fokhagyma keveréke majdnem minden ázsiai országban használatos, mint mártogató fűszersó és ízesítő, de egy okkal hangsúlyosabb chili és fokhagyma mennyiséggel.

Egyszerű, de ideális társítás: a só elnyomja a keserű ízt, ízfokozóként működik, a fokhagyma kiemeli és egyesíti az ételek és használt fűszerek ízét, miközben megtartja a sós ételekhez illő, jellegzetes aromáit, a chili pedig kellemes csípősséget biztosít.

Kellemesen pikáns ízt kölcsönöz az ételeknek, fokozza a friss gyümölcsök ízét.

 

Felhasználás

Igazából szinte bármihez használható, friss/főtt/párolt zöldségekhez vagy főtt húsok, tenger gyümölcsei, sült halak, stir-fry-ok, saláták, frissen pörkölt földimogyoró fűszerezéséhez, grillhúsok marinálásához, stb. Kitűnő savanyú gyümölcsökre szórva (pl. görögdinnye, pomelo, ananász, éretlen mangó, alma, szilva, stb.).

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

jódozott tengeri só (tengeri só, kálium-jodát) 89%, chili 6%, fokhagyma 5%

 

Allergének

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó üzemben készült.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 171 kJ/41 kcal
Zsír: 1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,2 g
Szénhidrát: 5,4 g
- amelyből cukrok: 2,9 g
Fehérje: 1,5 g
Só: 89 g

 

Tárolás: Száraz helyen tartandó!

Származási ország: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!