Szárított marhahús snack biltong -jack links

Biltong original lean beef -jack links

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 25 g
Bruttó egységár: 44 000 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Igazi dél-afrikai ízeket idéző, biltong szárított marhahús. Azonnal fogyasztható snack, amely kiváló minőségű marhahús pácolásával, majd hosszú idejű, napon történő szárításával készült, hagyományos dél-afrikai recept szerint. A beef jerky és a biltong, bár elsőre elég hasonlónak tűnnek, hiszen mindkettő marhahúsból készül, hasonló eljárással, mégis „tapintható” a kettő közti különbség az ízvilág és textúra tekintetében. A jerky-t mindig füstölik, és íze édesebb, míg a biltongot sohasem füstölik, és ecettel marinálják, a szárítási ideje pedig sokkal hosszabb.

Glutén- és laktózmentes, proteindús (12,5 g/tasak), alacsony zsírtartalmú, Halal minősítésű nassolnivaló. A tiszta fehérje a termék felületén természetes módon fehér rétegként megjelenhet, ez semmiben nem befolyásolja a termék minőségét!

 

Felhasználás

Fogyasszuk edzés előtt vagy után, kirándulás vagy utazás közben, vagy ha éppen egy finom, fehérjében gazdag nassolnivalóra vágyunk! Kitűnő sörkorcsolyának is!

Szórjuk friss vagy párolt, vegyes zöldségsalátára, sült- vagy főtt krumplira, pizzára, sajtos makarónira.

Felaprítva hozzáadhatjuk sós zabkásához, -rizskásához, krémlevesekhez, sült rizshez, omletthez, quiche-hez, taco-hoz, rizottóhoz, pörköltekhez, belesüthetjük sós muffinba, sós soufflé-ba.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

marhahús (100 g termék 229 g húsból készül), ecet, jódozott só (só, kálium jodid), cukor, dextróz, fűszerek, kukoricakeményítő, fokhagymapor, hagyma, paradicsom, paprika, fűszerkivonat, füstaroma, tartósítószer (E250, E202), só, savanyúságot szabályozó (E262ii, E330)

A termék csomagolásán belül a termékkel közvetlenül nem érintkező páramegkötő tasak található, mely nem fogyasztható!

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1257 kJ/299 kcal
Zsír: 10 g
- amelyből telített zsírsavak: 4 g
Szénhidrát: 2,2 g
- amelyből cukrok: 1,1 g
Fehérje: 50,0 g
Só: 5 g

 

Tárolás: Nem szükséges hűteni!

Származási hely: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!