Thai bbq szósz -lobo

Thai style bbq sauce -lobo

Ár:
490 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 50 g
Bruttó egységár: 9 800 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Thai stílusú BBQ marinád: sós, édeskés, umami-gazdag. Három - természetes ízfokozónak számító - szósz (osztrigaszósz, halszósz, szójaszósz) egyvelege, néhány alapfűszerrel és pálmacukorral kiegészítve. Kiemeli és intenzívebbé teszi a benne pácolt alapanyagok ízét, legyen szó húsról, tenger gyümölcseiről vagy éppen zöldségekről.

HALAL minősítésű termék; nem tartalmaz hozzáadott MSG-t, tartósítószert és színezőanyagot.

 

Felhasználás

Ideális BBQ vagy grillezendő tenger gyümölcsei, halak, bármilyen sféle, tofu vagy zöldség marinálásához, de használhatjuk stir fry alapanyagok pácolásához is, vagy akár stir fry szószként, esetleg mártogató szósz gyanánt.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

osztrigaszósz (szójabab, búza, osztriga, só), pálmacukor, szójaszósz (szójabab, búza, só), fűszerek (fokhagyma, bors, koriandergyökér), halszósz (szardellakivonat, só, cukor), víz, szójaolaj, módosított tápiókakeményítő

 

Allergének

Osztrigát, szóját, búzát, halat tartalmaz. Nyomokban rákféléket tartalmazhat.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 688 kJ / 163 kcal
Zsír: 4.1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0.6 g
Szénhidrát: 28 g
- amelyből cukrok: 22 g
Fehérje: 3.8 g
Só: 5 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási hely: Thaiföld

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!