Alga chips csípős -seleco

Spicy crispy seaweed -seleco

Ár:
1.890 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 36 g
Bruttó egységár: 52 500 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Ropogós, chips-re emlékeztető, pirított algából készült csípős snack.

Nagyon magas jódtartalmú termék, gazdag rostban, fehérjében, kalciumban és vasban, A- és C vitaminban. Nem tartalmaz MSG-t. Gluténmentes.

 

Felhasználás

Snack-ként fogyasztható, de ételek díszítéséhez is kitűnő, csupán össze kell törni és rászórni salátára, rizsre, tésztákra, levesbe stb.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

pálmaolaj (antioxidáns: E321), alga (38,5%), fűszer (9%) (cukor, só, maltodextrin, fűszerek [chili, fekete bors], hidrolizált növényi fehérje [kukorica, szójabab, bazsalikom, csomósodást gátló anyag: E341, ízfokozó: E627, E631, chilikivonat)

 

Allergének

Szóját tartalmaz. Ez a termék halat, tojást, mandulát és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben


Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 2550 kJ/ 617kcal
Zsír: 54 g
- amelyből telített zsírsavak: 25 g
Szénhidrát: 10 g
- amelyből cukrok: 2,7 g
Fehérje: 17 g
Só: 3,3 g

FIGYELEM! Nagyon magas jódtartalmú termék! Kb. 3,5 g alga chips 150 µg jódot (NRV – ajánlott napi bevitel) tartalmaz. Max. 1 zacskót fogyasszon kéthetente!

 

Származási ország: Thaiföld

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!