Citromos fekete bors durvára törve öko

Coarse crushed lemon black pepper ecologic

Ár:
1.389 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 34 725 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Illatos-aromás fűszerkeverék, fekete hegyi borssal (Piper nigrum), citromolajjal és kurkumával. Egy teljesen alap citromos bors, markánsan citromos ízvilággal és a kurkuma adta sárgás színvilággal.

A fekete bors egyfelől fás, fenyős, földes karakterű, másfelől virágos, gyümölcsös, citrusos tónusok jellemzik. A csípős citrusos-gyümölcsös árnyalatai miatt kitűnő társítás a citromhéjjal. A kurkuma jelenléte minden fűszerkeveréknek jót tesz, pikáns, földes ízei megfelelő alapot biztosítanak a többi íz összehangolására.

 

Felhasználás

Eredetileg ez a keverék tenger gyümölcseihez lett kitalálva, ehhez ideális, de nagyon jó tészták, húsok (főként szárnyasok) fűszerezésére is.

Kitűnő halakhoz is, salátákhoz, dresszingekhez (pl. joghurt-, olívaolaj-citrom alapú), marinádokhoz, citrusos-tejszínes mártásokhoz, savanykás ízvilágú levesekhez, krémlevesekhez, zöldségekhez, tofuhoz, friss gyümölcsökhöz, gyümölcsös desszertekhez, és minden olyan ételhez, amelyet egy citrusos ízvilág jellemez.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

fekete hegyi bors* (Piper nigrum), citromolaj*, kurkuma*

*ökológiai termesztésből

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Mivel mindegyik a keverék aromája illékony, ízanyagai halványodnak, ha hosszasan éri a fény, tároljuk légmentesen lezárva, sötét színű tárolóban.

Származási hely: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

 

 

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!