Dekorációs porfesték eperturmix -fractal

Strawberry colada colouring dust -fractal

Ár:
1.190 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 3 g
Bruttó egységár: 396 667 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Rendkívül finomszemcsés, rózsaszín dekorációs porfesték. Nagyon általánosan véve a nem toxikus, de nem ehető festékek kategóriájába sorolják, azzal együtt, hogy az EU jogszabályok alapján használata engedélyezett az élelmiszeriparban, de csak meghatározott felhasználási területeken (koktélcseresznye és cukrozott cseresznye készítmények színezésére).

A termék glutén- és allergénmentes, vegán. HALAL minősítéssel rendelkezik.

 

Felhasználás

Elsősorban koktélcseresznye és cukrozott cseresznye készítmények színezésére használható, de alkalmas lehet elfogyasztásra szánt, nagyon pici felületű cukordíszek, marcipánfigurák felületi színezésére, árnyalására is, vagy az ezeken levő apró részletek kiemelésére. Száraz ecsettel szárazon, vagy alkoholban feloldva festhetünk vele.

Nem használható krémek, habok, bevonó masszák anyagában való-, vagy nagy felületek színezésére, mivel a nem toxikus – nem ehető kategóriába tartozik.

Kitűnő (nem ehető) modellező agyagból készült formák, figurák felületi festésére, akár száraz ecsettel, akár alkoholban feloldva, vízfesték-szerűen használva.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

színezékek: E171, E122*, E127

Figyelmeztetés: Az E122* a gyermekek figyelmére és magatartására káros hatást gyakorolhat. Önmagában nem fogyasztható!

 

Tárolás: Fénytől védve tárolandó!

Származási ország: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!