Harmatzöld dekorációs selyempor -fractal

Frozen green supearl shine food colouring dust -fractal

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 2 g
Bruttó egységár: 745 000 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Nagyon jó minőségű, púderszerű, selyemfényű, ehető, zöld lüszter ételfestékpor. Szagtalan, íztelen. Gyöngyházas csillogást kölcsönöz a felületnek, amelyre ráfestik vagy rászórják.

A termék gluténmentes, HALAL tanúsítvánnyal rendelkezik, genetikailag módosított és allergén anyagot nem tartalmaz. Vegetáriánusok és vegánok számára is megfelelő.

 

Felhasználás

Használjuk száraz/nagyon enyhén nedves felület színezésére (pl. megdermedt csoki, marcipán, fondant, cukormáz), vagy cukordíszek, marcipánfigurák dekorálására. Száraz ecsettel vigyük fel a festéket.

Ha élénkebb színt szeretnénk, és kontúros ecsetvonásokra van szükség, hígítsuk alkohollal vagy valamilyen alkohol alapú kivonattal (pl. citrom kivonat), és úgy fessünk vele. Szórjuk muffinok, sütik, torták tetejére, keverjük royal icing-ba.

Ugyan megfelelő fehércsokoládé, vajas krémek, ill. burkolómassza - fondant, marcipán, terülő cukormáz - anyagában való színezésére, de vegyük figyelembe, hogy nem teszi csillogóvá, csupán színezni fogja.

Színanyag tartalom: 5.53%

Megengedett legnagyobb arányú felhasználás:

  • Töltelék esetében: 5.42 g/kg
  • Díszítés, bevonat esetében: 20.6 g/kg

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

színezékek: E555, E171, E104*, E133

Figyelmeztetés: Az E104* a gyermekek figyelmére és magatartására káros hatást gyakorolhat. A termék önmagában nem fogyasztható!

Nem étkezési célra az EU-ban. Bővebb információért kérjük, tanulmányozza az aktuális EU-s szabályozást, az alábbi linken: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32022R0063

 

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!

Származási ország: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!