Mediterrán pikáns csirke fűszerkeverék

Neptun pepper blend

Ár:
650 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 30 g
Bruttó egységár: 21 667 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Durvára őrölt fekete bors alapú, egzotikus fűszerkeverék egy igazi sókülönlegességgel, ciprusi piramis sóval.

Harmonizáló, egymást jól kiegészítő aromaprofilú fűszerek egyvelege: fekete bors (Piper nigrum), ciprusi piramis só, chili, szárított fokhagymaszeletek, édeskömény, kakukkfű, metélőhagyma.

A fekete bors komplex aromája fás, fenyős, földes, ugyanakkor virágos, gyümölcsös és citrusos. Éles csípőssége jól harmonizál a chili forró minőségű csípősségével. A magas antioxidáns tartalmú szárított fokhagymaszeletek koncentráltan tartalmazzák a fokhagyma jellegzetes, erős, enyhén csípős ízét, amely mindig feldobja a fűszerkeverékeket, hiszen gyakorlatilag minden sós ételnél ízfokozóként működik. A kellemesen friss, enyhén édeskés, picit mentolos édeskömény ízvilága nagyon jól illik a kakukkfű meleg, mentolos, szegfűszeges, borsos aromájához, illetve a snidling enyhén hagymás és fűszeres ízéhez.

A fűszerkeverék „gyöngye” a ciprusi piramis só, egy igazi sókülönlegesség, nemcsak a különleges, egyedi formája miatt, hanem a könnyű textúrája és lágy íze miatt is.

 

Felhasználás

Elsősorban sült- és rántott halhoz, tenger gyümölcseihez ajánlott, de kitűnő krumpli és paradicsom vagy paradicsomos ételek fűszerezésére.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

fekete bors (Piper nigrum), piramis só, chili, paprika, édeskömény, kakukkfű, szárított fokhagymaszeletek, póréhagyma

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Tároljuk légmentesen lezárva, sötét színű tárolóban.

Származási ország: Németország

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!