*feketebab chilis olajban -pearl river bridge

Black beans with chilli infused oil -pearl river bridge

Ár:
2.189 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 280 g
Bruttó egységár: 7 818 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Nagyon hasonlít a Laoganma-féle feketebabos chiliszószhoz. A délnyugat-kínai Guizhou konyha klasszikus chiliolajának, a youlajiao-nak (ropogósra pirított chilipehely chiliolajban) egyféle változata.

Olajos, darabos, umami-gazdag, aromás, csípős készítmény: erjesztett-sózott fekete szójabab és Guizhou chili keveréke repceolajban. Az erjesztett-sózott feketebab vagy douchi - kínai konyha egyik legnépszerűbb és legrégebbi ízesítőanyaga - rendkívül komplex ízvilággal gazdagítja a chili és a repceolaj házasságát, egyszerre pikáns, sós, húsos ízű, enyhén kesernyés és édeskés.

Sokrétűen használható ízesítő, a kínai konyha ételein kívül is. Jó kis 3 az 1-ben termék, ízesítő, topping és mártogató, kísérletezzünk vele! Tömény és csípős, óvatosan bánjunk vele.

 

Felhasználás

Szinte bármihez isteni, de természetesen elsősorban a Guizhou konyha ételeihez érdemes társítani. Ütős társítás a szecsuáni ételekhez is, ami nem csoda, hiszen a Guizhou és a szecsuáni konyha sok közös vonással rendelkezik.

Szórjuk topping-ként guizhou-i ételekre, pl. rizs tofura, hideg rizstésztára, sült rizsre.

Használjuk szecsuáni és a szecsuáni konyha által inspirált ételekhez, extra ízesítésként vagy utóízesítéshez (pl. szecsuáni kétszersült sertés).

Adjuk zöld színű- (brokkoli, ceruzabab, cukorborsó, kínai brokkoli stb.) és/vagy leveles zöldségekből (spenót, bok choy, Napa káposzta stb.) készült stir-fry-okhoz, csirke- (pl. feketebabszószos csirke), sertés-, marha stir-fry-okhoz, ma po tofuhoz, általában sült rizsekhez, kínai palacsintához. Ízesítsünk vele salátadresszingeket, szószokat, mártásokat, ázsiai tésztás leveseket.

Kanalazzuk főtt ázsiai búzatésztára, sima párolt rizsre, tojásrántottára, sült tofura.

Ha más alapanyagokkal vegyítjük, mártogató szószként (pl. szójaszósszal lazítva) is használható sült, gőzölt vagy főtt dumplingokhoz, esetleg szecsuáni stílusú hot-pot-okhoz, hideg ázsiai tojásos tésztákhoz, bő olajban sült előételekhez.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

repceolaj 55%, tartósított szójabab 25% (szójabab, víz, só), chili 15%, ízfokozó: E621; cukor

 

Allergének

Szójababot tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 2086 kJ/506 kcal
Zsír: 48 g
- amelyből telített zsírsavak: 4,2 g
Szénhidrát: 6,4 g
- amelyből cukrok: 1,9 g
Fehérje: 11 g
Só: 2,2 g

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten tartandó, óvjuk a közvetlen napsugárzástól. Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási ország: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!