*gochujang bbq marinád -o'food

Gochujang bbq marinade -o'food

Ár:
1.389 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 280 g
Bruttó egységár: 4 961 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Édes-csípős, fűszeres, gochujang alapú (erjesztett chilipaszta) marinád koreai BBQ/grillezett húsokhoz, zöldségekhez.

Nem egy hagyományos páccal van dolgunk, ez egy újragondolt, újrafűszerezett, hígított, gochujangszerű készítmény, amely így, ahogy van, önmagában használható, semmi dolog nincs vele, túl azon, hogy hőkezelni kell!

 

Felhasználás

Használjuk marinádként BBQ- vagy grillhúsokhoz (marha, sertés, csirke, pulyka, bárány). 450 g húshoz kb. 135 g marinád szükséges, a pácolási idő min. 30 perc, de a legjobb 10 - 12óra.

A páclében érlelt húst megsüthetjük tetszés szerint forró öntöttvas serpenyőben, grillserpenyőben, bulgogi sütőlapon, vagy grillezhetjük szénen - kétségkívül ez utóbbi a legfinomabb változat. A hús stir-fry-ként is elkészíthető, de állaga kicsit másabb lesz, mint a grillezett változaté, nem lesz olyan száraz.

A grillezett húst fogyasszuk ssam-ként, vagyis salátalevélbe vagy valamilyen leveles zöldségbe csavarva, hasonlóan, mint egy burrito-t. A salátatekercset pakoljuk meg hússal, ssamjanggal (sűrű, csípős koreai szósz) és párolt rizzsel (valamilyen középhosszú-szemű vagy rövidszemű), adjunk mellé kimchit (koreai sózott, fermentált zöldség).

A kész húst használjuk, mint kimbap/gimbap (koreai sushi tekercs) tölteléket, kínáljuk a bibimbap (koreai rizses étel) részeként, adjuk japchaehoz (koreai üvegtésztás stir-fry). Tömködjük bagettbe, töltsük taco-ba, csavarjuk tavaszi tekercs lapba, adjuk hamburger húspogácsa helyett, szórjuk pizzára.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

chiliszósz 36% (tápiókaszirup, víz, barna rizs, chilipor, só, alkohol, szója, fokhagyma, hagyma), cukor, víz, chilis fűszerkeverék (chilipor, só, fokhagyma, hagyma), só, élesztőkivonat, alkohol, fokhagyma, élesztőpor (élesztő, dextrin), módosított kukoricakeményítő, gyömbér, ízfokozó: E627, E631; színezék: E160c; őrölt fekete bors, savanyúságot szabályozó: E330; paprika oleorezin, sűrítőanyag: E415

 

Allergének

Szóját tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 864 kJ/206 kcal
Zsír: 1,2 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 46 g
- amelyből cukrok: 37 g
Fehérje: 3,4 g
Só: 5,3 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben, így hosszú ideig megőrzi minőségét.

Származási ország: Korea

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!