Koreai japchae üvegtészta szósz -ajumma

Korean japchae glass noodle sauce -ajumma

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 325 g
Bruttó egységár: 6 615 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Sós-édes, szójaszósz alapú, szezámolajos öntet a koreai japchae nevű ételhez.

A japchae egy igen népszerű, édesburgonya-keményítőből készített üvegtészta-stir fry, amelyhez változó zöldségféléket (pl. sárgarépa/spenót/hagyma/mogyoróhagyma stb.), gombát (fafül/shiitake stb.), tojást és/vagy húst adnak, szójaszósszal, szezámolajjal, cukorral, fokhagymával ízesítik, pirított szezámmaggal és chiliszálakkal (sil-gochu) díszítik. Némileg időigényes elkészíteni, mivel minden hozzávalót külön pirítanak le.

Különféle verziói vannak, a felhasznált alapanyagok függvényében ezek eltérő név alatt is futnak: gochu-japchae (zöld paprika csíkokkal és különböző más zöldségekkel), kongnamul-japchae (szójabacsírával), haemul-japchae (tenger gyümölcseivel és zöldségekkel), beoseot-japchae (gombával) stb.

Önmagában általában köretként kínálják (hidegen vagy melegen), olyankor minősül át főétellé, ha rizságyon tálalják.

 

Felhasználás

Elsősorban japchae készítéséhez ajánlott, de sült rizs, bármilyen marha vagy sertés alapú stir fry, hideg tésztasaláta ízesítéséhez is remek tud lenni. Kipróbálhatjuk, mint marinád, mártogató vagy kenegető szósz grillezett húsokhoz/garnélához.

1 adag japchae-hez 115 g édesburgonya-keményítős üvegtésztát készítsünk el, a csomagoláson levő utasításokat követve. Szűrjük le, tegyük félre. Dobva-rázva pirítsunk 60 g vékonyra szeletelt, szójaszósz-bors-fokhagyma marinádban pácolt sertéshúst. Pirítsunk le külön-külön egy kis friss spenótot, felszeletelt gombát, julienne-re vágott sárgarépát és felszelelt hagymát. Dobva-rázva pirítsuk a kész üvegtésztát 2 evőkanál japchae szósszal, majd adjuk hozzá az összes korábban elkészített hozzávalót, és rázzuk össze az egészet.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

szójaszósz (víz, szójabab, erjesztett szójaszósz (víz, zsírtalanított szójabab, búza, tengeri só, alkohol, erjesztett búza), só, fruktóz-glükóz szirup, alkohol), cukor, glükózszirup, víz, alkohol, módosított kukoricakeményítő, szezámolaj, só, fekete bors, fokhagymapor, színezék E150c, sűrítőanyag E412, pirított szezámmag, élesztőkivonat, grapefruit kivonat

 

Allergének

Búzát, szóját, szezámot tartalmaz. Rákféléket, tojást, halat, tejet, mustármagot és puhatestűeket tartalmazhat.

 

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1266 kJ/299 kcal
Zsír: <0,5 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 67 g
- amelyből cukrok: 59 g
Fehérje: 1,4 g
Só: 4,5 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.

Származási ország: Korea

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!