Barna basmati rizs quinoával párolt -tilda

Wholegrain basmati and quinoa rice -tilda

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 250 g
Bruttó egységár: 6 760 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

2 adag párolt barna basmati rizs kétféle - sárga és vörös - quinoával. Egy diós ízvilágú, roppanós, tápláló, vegán készétel, egy olyan gabona és álgabona kombinációjából, melyek dietetikai szempontból rendkívül értékesek, B vitaminban, ásványi anyagokban, rostban és fehérjében gazdagok. Kényelmi reform termék, nemcsak az egészséges táplálkozás híveinek!

Gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket, -tartósítószert.

 

Felhasználás

Kiváló köret grillezett/párolt hal, -tenger gyümölcsei, -fehér húsok, -zöldségek, grillsajtok mellé. Nagyon jó alapanyag salátákhoz.

Elkészítés

Tűzhelyen: A tasak tartalmát öntsük egy wok-ba vagy tapadásmentes serpenyőbe, és dobva-rázva pirítsuk 3 percig, amíg az egész átmelegszik.

Mikrohullámú sütőben: Vágjunk egy kb. 2 cm-es nyílást a tasakon, ahol a bevágás látható. Tegyük a tasakot mikrohullámú sütőbe, és 800W-on melegítsük 2 percig.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

párolt barna basmati rizs 90%, párolt sárga és vörös quinoa 7%, napraforgóolaj, zöldség alaplé-por (rizsliszt, só, fehérrépa, sárgarépa, olívaolaj, kurkuma, petrezselyem), akácia rost, só

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 559 kJ/133 kcal
Zsír: 2,1 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 24,0 g
- amelyből cukrok: 0,3 g
Rost: 3,0 g
Fehérje: 2,9 g
Só: 0,28 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után tároljuk hűtőben, és fogyasszuk el 2 napon belül.

Származási hely: Egyesült Királyság

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!