*tojásos sültrizs -tilda

Egg fried rice -tilda

Ár:
2.450 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 250 g
Bruttó egységár: 9 800 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Tojásos sültrizs basmatiból. Gluténmentes, 2 személyes vegetáriánus készétel. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, -tartósítószert.

Igazi kényelmi termék, 2 - 3 perc melegítéssel kész van (lásd lent).

 

Felhasználás

Így, ahogy van, önmagában is egy teljes értékű étel, de ha kedvünk tartja, tovább lehet variálni.

Használhatjuk úgy, mint egy alapot, amelyet különféle szószokkal, fűszerekkel és más alapanyagokkal dúsítunk, hogy különböző stílusú sültrizst kapjunk: kínai stílusúhoz adjunk hozzá csirkét vagy garnélát, locsoljuk meg egy kis szójaszósszal, vagy turbózzuk fel tofuval, újhagymával, kesudióval, gyömbérrel, szójaszósszal; thai stílusúhoz adjunk hozzá csirkét/garnélát és valamilyen thai currypasztát vagy szójaszószt, cukrot, halszószt, chiliszószt; koreai stílusúhoz keverjük kimchivel; japán stílusúhoz szórjunk rá tonhalpelyhet (katsuobushi); indonéz stílusúhoz locsoljuk meg ketjap manissal és ízesítsük erjesztett garnélapasztával; indiai stílusúhoz fűszerezzük egy kis curry fűszerkeverékkel.

Elkészítés

Tűzhelyen: A tasak tartalmát öntsük egy wok-ba vagy tapadásmentes serpenyőbe, és dobva-rázva pirítsuk 3 percig, amíg az egész átmelegszik.

Mikrohullámú sütőben: Vágjunk egy kb. 2 cm-es nyílást a tasakon, ahol a bevágás látható. Tegyük a tasakot mikrohullámú sütőbe, és 800W-on melegítsük 2 percig.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

párolt basmati rizs 81%, tojásrántotta 6% (szabad tartású tyúk egész tojása, víz, kukoricaliszt, citromlé, só, fehér bors), zöldborsó 4%, hagyma 4%, napraforgóolaj, gyömbér, természetes ízesítő, só, fokhagyma

 

Allergének

Tojást tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 573 kJ/136 kcal
Zsír: 2,8 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,5 g
Szénhidrát: 23,6 g
- amelyből cukrok: 0,7 g
Rost: 1,7 g
Fehérje: 3,2 g
Só: 0,49 g

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után tároljuk hűtőben, és fogyasszuk el 2 napon belül.

Származási hely: Egyesült Királyság

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!