Csokoládés fudge cukormáz -betty crocker

Indulgent chocolate fudge icing -betty crocker

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 400 g
Bruttó egységár: 5 473 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Gazdag, csábító, ínycsiklandó, használatra kész karamellás csoki cukormáz tortákhoz, süteményekhez, muffinokhoz és minitortákhoz.

A termék gluténmentes, vegetáriánusok is használhatják. Egy tégely tartalma egy 20 cm átmérőjű, kétrétegű torta megtöltéséhez és bevonásához elég (12 személyes torta), vagy nagyjából 27 db minitortához.

 

Felhasználás

Ha klasszikus cukormázként szeretnénk használni, kenjük tortára, süteményre, vagy töltsük habzsákba, és díszítsünk vele minitortát, muffint, tortát.

Ha glazúrként kívánjuk használni, kenjük nagyon vékony rétegben a tégely kb. 1/3-át a kihűlt torta tetejére. Távolítsuk el teljesen a tégely tetején levő alufóliát, és a maradék cukormázat tegyük mikrohullámú sütőbe, anélkül, hogy lefednénk. 800W-on, 20 mp-ig melegítsük. Keverjük teljesen simára. Ha túl sűrű, nehezen önthető, tegyük vissza 5 - 10 mp-re. Öntsük a cukormázat a tortára, hogy az oldalakon lefolyjon.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

cukor, víz, pálmazsír, csökkentett zsírtartalmú kakaópor 8,5%, invertcukorszirup, emulgeálószerek: E471, E435, E481; só, tartósítószer: E202; savanyúságot szabályozó: E330, E524; stabilizálószer: E450

 

Allergének

Tejet tartalmazhat.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1648 kJ/393 kcal
Zsír: 16,4 g
- amelyből telített zsírsavak: 9,0 g
Szénhidrát: 58,1 g
- amelyből cukrok: 55,4 g
Rost: 2,7 g
Fehérje: 1,9 g
Só: 0,63 g

 

Tárolás: Tároljuk hűvös, száraz helyen. Felbontás után mindig tegyük vissza a tetejét, és tartsuk hűtőben, max. 30 napig

Származási hely: Egyesült Királyság

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!