Puncs-kotányi

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 10 g
Bruttó egységár: 32 000 Ft/ kg

A termékről

Hozzávalók:

1 literhez: 1 liter puncs receptje:

fél liter vörösbor,

fél liter víz,

1 filter fekete tea,

1,25 dl narancslé,

8 cl rum,

4 cl sherry,

10 dkg cukor,

1 csomag KOTÁNYI Puncs fűszerkeverék.

Toni Mörwald receptje 1 liter puncshoz:

1. Felforralunk fél liter vizet és fél liter vörösbort. 2. Hozzáadjuk a csomag tartalmát és a teafiltert, majd benne hagyjuk kb. 2-3 percig.

3. Leszűrjük, hozzáadjuk a narancslevet, a rumot és a sherryt. Ízlés szerint cukrozzuk.

Javaslat: A változatosság kedvéért kipróbálhatjuk a narancsos puncsot is: a vörösbor helyett fehérbort használunk (lehetőség szerint rizlinget), valamint fél liter frissen csavart citromlevet. 

A kiválasztott termék a kosárba került!