*káposztás miso levesalap -koji bakers

Cabbage miso soup base -koji bakers

Ár:
4.390 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 350 g
Bruttó egységár: 12 543 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Vegán, szója- és gluténmentes, kóser minősítésű miso levesalap és ízesítő. A japán miso levesek inspirálta európai változattal van dolgunk: dashi nélküli, helyi alapanyagokból (rizs és zöldborsó) készített, umami-gazdag, természetesen erjesztett, bio shiro (fehér) zöldborsó miso paszta erjesztett káposztával és némi sárgarépával.

Olyan instant levesalap, amelynek elkészítése gyors és egyszerű, de a szokványos tömegtermelésű miso levesalapokhoz képest egy „tiszta” termék, mindenféle ízfokozó, stabilizátor és tartósítószer stb. nélkül. A gyors készételeknek egy olyan alternatívája, amelynél a jó minőség ténylegesen érintetlen.

1 üveg hozzávetőlegesen 6 - 8 adag leveshez elegendő.

 

Felhasználás

Fogyaszthatjuk csupán vízzel felöntve, mint egy forró italt. Víz helyett használhatunk dashit (tradicionális japán levesalap), zöldség- vagy éppen húsalaplevet.

Ha a tartalmasabb leveseket szeretjük, bármivel gazdagíthatjuk egyéni ízlésünknek és fantáziánknak megfelelően: tésztával, zöldségekkel, hússal, sajttal, kölessel, kuszkusszal stb.

1 adag leveshez 1 evőkanál miso levesalapot öntsünk fel 200 - 300 ml forró (NEM FORRÁSBAN LEVŐ!!!) vízzel. A víz ideális hőmérséklete 50 - 60°C ─ magasabb hőmérsékleten a levesalapban levő enzimek fokozatosan denaturálódnak, így a leves veszít valamennyit a tápértékéből, élvezeti értékéből viszont nem. Ha levest túl sósnak találjuk, adjunk hozzá vizet, ha hígnak érezzük, adjunk még hozzá levesalapot.

Használhatjuk úgy is, mint egy bármilyen más ételízesítőt, egy kiskanálnyi mennyiség mindennel csodákat művel: adjuk levesekhez, ragukhoz, szaftos zöldséges ételekhez, káposztás ételekhez, omletthez, tésztához, rizshez. Használjuk kenceként, esetleg mártogatóként.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

erjesztett káposzta 30%, bio szárított rizs, bio szárított zöldborsó, víz, tengeri só, erjesztett sárgarépa, Aspergillus oryzae

 

Allergének

Szóját, glutént is feldolgozó üzemben készült.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 585 kJ / 140 kcal
Zsír: 0.9 g
- amelyből telített zsírsavak: 0.2 g
Szénhidrát: 28 g
- amelyből cukrok: 15 g
Fehérje: 4.5 g
Só: 6.0 g

 

Tárolás: Felbontás előtt tároljuk 25°C alatti hőmérsékleten, felbontás után 8°C alatt.

Származási ország: Csehország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!