Balzsamecetkrém málnás -ponti

Ár:
3.160 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 250 g
Bruttó egységár: 12 640 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Modenai balzsamecetből készült, málnás balzsamecetkrém.

 

Felhasználás

Sós fogásokhoz – klasszikustól a merészig:

Kecskesajtos saláta – pár csepp málnás balzsamkrém tökéletes a sült kecskesajt, rukkola és pirított dió kombójához.

Sült kacsa- vagy libamell – ahol a gyümölcsös savasság csodát tesz.

Grillezett camembert / brie – meglocsolva vele tálaláskor, meleg, krémes, gyümölcsösen izgalmas.

Céklasalátacéklapüré – a cékla édeskés földessége és a málna savanykássága csodás páros.

Marha carpaccio – pár pötty a húsra, néhány szál rukkola, parmezán, kész is a különleges előétel.

Grillezett zöldségek – padlizsán, cukkini, paprika kapjon egy kis málnás fényt a végén.

Kéksajtos mártogatós / öntet – keverd bele a krémbe: a sós és a gyümölcsös egyszerre robban.

Sült csirkemáj / pástétom – egy kis savas kontraszt csodákat tesz.

Sültek (sertés, csirke, borjú) – utólag csorgatva, de akár pácként is egy kis olajjal keverve.

Húsos szendvicsek, bagettek – sonka, brie, rukkola mellé csorgasd a kenyérre.

Lencsesaláta / bulgursaláta – édes-savanyú balansz, főleg feta és friss zöldfűszerek mellé.

Édes vonalon – ahol a málna igazán otthon van

Vaníliás panna cotta – a tetejére csorgatva elegáns, ízgazdag kontraszt.

Fagylaltokhoz – különösen vanília, csokoládé vagy málnás fagyi mellé, dekoratív és finom.

Piskótás gyümölcstortákhoz – málnával, eperrel, ribizlivel kombinálva igazi ízorgia.

Palacsinta / gofri – bármilyen lekváros vagy mascarponés töltelék mellé, csorgatva a tetejére.

Párolt körte / alma – egy kis fűszeres vajban pirítva, majd málnás balzsamkrémmel lezárva.

Grillezett gyümölcsök – barack, ananász, körte – már egy kevés krémmel is éttermi szintet hoznak.

Extra kísérletezős ötletek

Balzsamecetes málna vinaigrette – salátaöntetként: málnás balzsamkrém + olívaolaj + só + friss bors + mustár.

Kenyérre kenhető sajtkrémbe keverve – kecskesajtos, ricottás, mascarponés verziókhoz.

Pizza tetejére – például rukkolás-prosciuttós pizzán, a sütés után csepegtetve.

Savanykás rizottó tetejére – mondjuk egy gorgonzolás körterizottó mellé, kis kontrasztnak.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

főzött szőlőmust, modenai balzsamecet 29% (borecet, szólőmust sűrítmény, főzött szőlőmust, színezék: szulfitos-ammóniás-karamell (E150d); ivóvíz, glükóz-fruktóz szirup, málnasűrítmény 5%, borecet*, természetes aroma, színezék: szulfitos ammóniás karamell (E150d*); módosított kukoricakeményítő, sűrítőanyag: xantángumi

 

Allergének

Szulfitot tartalmaz.

 

Származási hely: Olaszország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Négy égtáj ízei Kft.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Négy égtáj ízei Kft. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!