Citromos bors fűszerkeverék

Lemon pepper spice blend

Ár:
790Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 50 g
Bruttó egységár: 15 800 Ft/kg

A termékről


Termékleírás

Komplex borskeverék szecsuáni borssal (álbors) és fekete borssal (valódi bors), amelyet citromhéj, citromnád, gyömbér, torma, fokhagyma és hagyma egészít ki.

A két különböző fajta borsnak közös aroma jegyei a fás, citrusos, virágos tónusok, a szecsuáni mégis merőben más, mint a fekete bors, friss, könnyű, illatos, teljesen másfajta csípősséggel, amelyből hiányzik a fekete borsra jellemző élesség, inkább zsibbasztó, vibráló, amelyet csak fokoz és árnyal a gyömbér és a torma. A citromhéj és citromnád a borsok citrusos tónusait árnyalják. A fokhagyma és hagyma az egész keveréknek az ízalapját biztosítja.

 

Felhasználás

Nagyon jó általában húsokhoz, különösen fehér húsokhoz, halakhoz, tenger gyümölcseihez, mártásokhoz, szószokhoz, krémlevesekhez, zöldségekhez, ázsiai ételekhez.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

tengeri só, szecsuáni bors (Zanthoxylum piperitum/simulans), fekete bors (Piper nigrum), citromnád, gyömbér, torma, fokhagyma, hagyma

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonafélét, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Mivel a keverék aromája illékony, ízanyagai halványodnak, ha hosszasan éri a fény, tároljuk légmentesen lezárva, sötét színű tárolóban.

Származási ország: Németország

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!