Cukorhőmérő 40-200°c

Ár:
4.980 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 0 g

A termékről

 

Termékleírás

Cukor, lekvár, karamell hőmérsékletének mérésére alkalmas üvegből és rozsdamentes fémből készült hőmérő higanyszállal, amely 40-től 200ºC-ig mér. A cukorhőmérő tetején található fül segíti a biztos fogást. Csúsztatható csíptető része biztosítja az edény oldalához való rögzítést, amely a folyamatos mérést segíti elő, egyben megkönnyíti a munkát. Nélkülözhetetlen eszköz a népszerű macaron elkészítéséhez, hasznos a házi lekvár, vajkaramella készítéshez, pillecukor gyártáshoz, de bonbon és házicsoki készítéskor is jó szolgálatot tesz, sőt olaj hőmérsékletének ellenőrzéséhez is megfelelő.

 

Használat

Csiptessük a hőmérőt az edény oldalára. Igazítsuk a csúsztatható csiptetőt úgy, hogy a hőmérő a folyadék közepéig leérjen. Arra figyeljünk, hogy a hőmérő soha ne érintse az edény alját. Ne forró folyadékba helyezzük, hanem hidegbe, és a folyadékkal együtt melegítsük. Használjuk a fület, hogy a forró hőmérőt biztonságosan meg tudjuk fogni. Hagyjuk lehűlni, mielőtt megtisztítjuk.

Meleg mósószeres vízben mossuk, ne dörzsöljuük és ne használjunk szemcsés tisztítószert. Ne tegyük mosogatógépbe. Ne tegyük sütőbe vagy mikrohullámú sütőbe.

 

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!