Virágzó tea-válogatás -oxalis

Ár:
5.290 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 4 g
Bruttó egységár: 1 322 500 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

4 különféle virágzó teából készült válogatás: Bai He Xian Zi vagy Isteni liliom; Man Tian Xian Tao vagy Szentelt virág; Xu Ri Dong Sheng vagy Felkelő nap; He Jia Huan Le vagy Családi szerencse.

Bai He Xian Zi vagy Isteni liliom különleges fehér teából, jázminvirágból, liliomvirágból és bársonyvirágból készül. Teakészítés során gyönyörűen szétnyílik a piros bársonyvirág, a jázminvirág és a liliomvirág. Harmonikus édeskés íz jellemzi.

Man Tian Xian Tao vagy Szentelt virág elkészítése során egymás után lassan csokorrá nyílnak a különböző virágok. Könnyű virágillatú, de kiadós tea.

Xu Ri Dong Sheng vagy Felkelő nap teánál a leveleket hagyják kicsit elfonnyadni, majd tovább szárítják, és átgőzölik. Így könnyen össze tudják sodorni. A forrázás után a levelek lassan szétnyílnak, és előtűnik a rózsa és a liliom virága. Az íze csábító és szikrázóan frissítő.

He Jia Huan Le vagy Családi szerencse teánál a leveleket hagyják kicsit elfonnyadni, majd tovább szárítják, és átgőzölik. Így könnyen össze tudják sodorni. Forrázás után hold alakban szétnyílnak a liliom és a jázminvirágok, amelyek édeskés, mézes ízt adnak.

 

Elkészítési javaslat

Egy összesodort tealevelet forrázzunk le 60 - 70 ºC-os vízzel egy csészéhez, 2 - 3 perc múlva szűrjük le.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

Isteni liliom: fehér tea, jázminvirág, liliomvirág, bársonyvirág

Szentelt virág: fehér tea, körömvirág, bársonyvirág, jázminvirág

Felkelő nap: rózsavirág, liliomvirág

Családi szerencse: liliomvirág, jázminvirág

 

Származási ország: Kína

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!