*barbecue és grill szósz szárnyashoz -cape herb&spice

Ár:
2.896 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 375 g
Bruttó egységár: 7 723 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Vegán, kóser és halal minősítésű termék.

 

Felhasználás

Bármilyen csirke-, kacsa- vagy pulykarészhez jó.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

víz, cukor, melasz, fehér szeszecet, só, növényi olaj (napraforgómag, TBHQ), módosított keményítő, paradicsompaszta, rehidratált szárított őszibarack és sárgabarack, citromlé, fokhagyma, fűszerek, savanyúságot szabályozó anyag: E330; mustár, karamell E150c; hagyma, stabilizátor: E415; tartósítószer: E211, E202; élesztőkivonat, hidrolizált növényi fehérja (szója)  

 

Allergének

Kén-dioxidot, mustárt, szóját tartalmaz. Nyomokban zellert, glutént, búzát, tojást, halat, puhatestűeket, tejet tartalmaz.

 

Származási ország: Dél-Afrika

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!