Selyemút füstös fekete tea szálas

Ár:
1.250 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 31 250 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

A keverék eredete a Selyemút karavánjaihoz vezethető vissza, amelyek Kínából szállították a teát Oroszországba. Állítólag a tábortüzek füstje átitatta a közelben tárolt teászsákokat. Ez az illat lett a karavánteák egyedi jellemzője. Annak ellenére, hogy a mi változatunk válogatott teái a tengeren keltek át, nem kell félniük az eredetivel való összehasonlítástól. A legfinomabb, földes-fűszeres Yunnan teákat keverték édeskés-füstös Keemunnal és egy csipetnyi Lapsang Souchonggal, az eredmény pedig egy testes, nagyon aromás tea, kifinomult, szelíd füstös jeggyel.

 

Elkészítési javaslat

1 l teához 4 - 5 teáskanál teafüvet áztassunk 3 - 5 percig 100ºC-os vízben.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

fekete tea (Yunnan fekete tea, Keemun fekete tea, Lapsang Souchong fekete tea), füst

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Származási hely: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!