Borvörös pumpás lüszter festék -sőregi

Wine red lustre dust pump spray -sőregi

Ár:
3.500 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 10 g
Bruttó egységár: 350 000 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Ehető, rendkívül finomszemcsés, lágy csillogású, vörös lüszterfesték, hajtógáz nélküli pumpás adagolóban.

 

Felhasználás

5-10 cm távolságból fújjuk muffint, minitortát, süteményt, tortát borító cukormázra, megdermedt csokira, marcipánra, fondantra, vajas krémre, tejszínre, zselére vagy házi készítésű csokik, bonbonok, kekszek tetejére.

A pumpás adagoló előnye, hogy a lüsztert gyorsan, egyszerűen és egyenletesen tudjuk eloszlatni a célfelületen, szemben egy kézi szórással vagy száraz ecsettel való festéssel. Ha koncentrált festékréteggel szeretnénk beborítani egy felületet, pumpáláskor tartsuk a pumpát közel a színezendő felülethez, ha csupán egy finom rétegre van szükség, tartsuk távolabb a felülettől, és úgy fújkáljunk. Használat közben időnként rázzuk fel.

Használhatjuk, mint egy klasszikus lüsztert is: pumpáljuk ki a megfelelő mennyiséget, oldjuk fel alkoholban, és fessünk vele tortákra, figurákra, virágokra stb. Bár alapvetően felületi színezésre van szánva, átlátszó anyagba is belekeverhető.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

hordozó E555, E551; színezék E172

 

Tárolás: Hűvös, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!

Származási ország: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!