*rayu japán chiliolaj fűszerekkel -momoya

Rayu chilli oil with fried garlic -momoya

Ár:
3.790 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 110 g
Bruttó egységár: 34 455 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Repce- és szezámolaj alapú, japán chiliolaj sült fokhagymával, -hagymával, misoval. Rendkívül ízgazdag, csípős, sós, umamis, fűszeres, diós, olajos, sűrű, darabos, ropogós ízesítő fűszerkeverék. Elég széleskörűen használható, szinte bármilyen japán és japán stílusú kínai ételhez hozzáadhatjuk (és nemcsak!), amely elbír egy kis aromás csípősséget, vagy amely éppen csak lekerekítésre szorul.

Ez a termék a rayu-nak (másképpen la-yu), a kínai eredetű japán chiliolajnak az evésre szánt változata. Taberu rayunak hívják, és abban különbözik a rayu chiliolajtól, hogy az olajon és a chilipehelyen túl pirított és egyéb fűszereket is tartalmaz, ettől állaga elég sűrű ahhoz, hogy ne csak ízesítésre szolgáljon, hanem ehető is legyen.

 

Felhasználás

Legcélszerűbb a már elkészült ételhez adni, így lehet a maximumot kihozni belőle.

Csorgassuk-szórjuk bármilyen ramenre (különösen jó tatanmen ramenre, a kínai szecsuáni dandan tészta japán verziójára), yakisobára (tészta stir fry), gyozára (darált hússal vagy zöldséggel töltött tésztabatyu), hideg vagy sült tofura, párolt rizsre, blansírozott/sült zöldségekre, salátákra, bármilyen tésztaételre, tojásételekre.

Ízesítsünk vele dumpling mártogató szószokat (pl. keverjük össze szójaszósszal és rizsecettel), vagy kínáljuk önálló mártogatóként sült/párolt/grillezett húsokhoz és zöldségekhez.

Kanalazzuk ázsiai levesek, krémlevesek, sajtkrémes, hüvelyesekből készített vagy zöldségkrém kencével megkent szendvicsek tetejére, tálalás előtt. Társítsuk majonézzel, jól kiegészítik egymást.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

repceolaj, sült fokhagyma 15% (fokhagyma, pálmaolaj), szezámolaj, chili 4,5%, sült hagyma (hagyma, pálmaolaj), cukor, só, chilis miso paszta (chili, só, erjesztett szójababpaszta (szójabab, rizs, pirított búza, só), paprika, pirított szezám, hagymapor, szójaszószpor (szójaszósz (szójabab, búza, só), dextrin, só, szójabab, búza), fűszerpor (chili, fermentált szójabab, fermentált rizs, só), ízfokozó: E621; antioxidáns: E306 (szóját tartalmaz)

 

Allergének

Szezámot, szóját, búzát tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 2705 kJ/656 kcal
Zsír: 62 g
- amelyből telített zsírsavak: 6,8 g
Szénhidrát: 15 g
- amelyből cukrok: 7,3 g
Fehérje: 5,4 g
Só: 1,6 g

 

Tárolás: Sötét, hűvös helyen tartandó.

Származási ország: Japán

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!