*chai fekete tea szálas

Ár:
1.290 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 32 250 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

India legismertebb és legkedveltebb forró itala a masala chai - egy, melegítő fűszerekkel kevert fekete tea, amit tejjel vagy anélkül, édesítve vagy édesítés nélkül kínálnak, úton és útfélen.

Ez a chai a fűszeres fekete teánk hozzáadott ízesítés nélküli változata. Lágyabb és kevésbé "kihívó", mint ízesített párja, de ugyanolyan meggyőző.

 

Elkészítési javaslat

1 l teához 4 - 5 teáskanál teafüvet áztassunk 5 - 10 percig 100ºC-os vízben.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

fekete tea, fahéjdarabok, ánizs, gyömbérdarabok, fekete bors, szegfűszeg, cikóriagyökér, kardamommag, egész zöld kardamom

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Származási hely: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!