Indonéz édes szójaszószsos grillcsirke fűszerpaszta -dua kuali

Ár:
550 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 50 g
Bruttó egységár: 11 000 Ft/ kg

A termékről

 

Felhasználás

Hozzávalók (3-5 adaghoz)

● 1 tasak fűszerpaszta

● 350 g csirke

● 750 ml víz

● édes szójaszósz (ketjap manis)

Elkészítés

1/. Főzzük meg a csirkét a vízben, alacsony hőmérsékleten.

2/. Amikor a víz fele elpárolgott, adjuk hozzá a fűszerpasztát.

3/. Forraljuk fel újra, és főzzük alacsony hőmérsékleten további 15 - 20 percig, amíg a szósz besűrüsödik.

4/. Grillezzük meg a csirkét. Kenegessük néha édes szójaszósszal, ha szükségesnek látjuk, figyelve, hogy ne égjen meg.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

salotta, szójaszósz, fokhagyma, pálmaolaj, cukor, só, kukui dió, gyömbér, bors, antioxidáns E321, tartósító E211

 

Allergének

Kukui diót tartalmaz.

 

Származási hely: Indonézia

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!