Bors és tengeri só őrlőben -kotányi

Pepper and sea salt in salt mill -kotányi

Ár:
1.480 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 65 g
Bruttó egységár: 22 769 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Durvaszemcsés, jódozatlan tengeri só és fekete bors (Piper nigrum) keveréke, műanyag őrlőfejes, üveg testű, nem újratölthető sómalomban. A két leggyakrabban használt ízesítőnk találkozása.

A tengeri sót klasszikus módon a tengervíz elpárologtatásával nyerik, minimálisan, vagy egyáltalán nem finomítják, ezért megőrzi természetes ásványi anyag tartalmát, ami kellemesen lágyítja sósságát. Elnyomja a keserű ízt, ízfokozóként működik, felerősíti, és elmélyíti a többi ízt.

A fekete bors gazdag illóolajban és gyantaanyagokban, ezért egy nagyon komplex aromaprofil jellemzi: fás, fenyős, földes elemek keverednek virágos, gyümölcsös, citrusos ízekkel és egy nagyon enyhe kesernyésséggel. Piperint tartalmaz, innen a felmelegítő és csípős jellege.

 

Felhasználás

Gyakorlatilag bármihez használhatjuk, nyers vagy főtt, sós vagy édes ételekhez, gyümölcsökhöz, desszertekhez.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

jódozatlan tengeri só, fekete bors (Piper nigrum) 20%

 

Allergének

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó üzemben készült.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 259 kJ/61 kcal
Zsír: 0,3 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Szénhidrát: 10,5 g
- amelyből cukrok: 0,1 g
Fehérje: 2,2 g
Só: 80 g

 

Tárolás: Száraz helyen tartandó!

Származási ország: Magyarország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!