Füstölt só

Smoke salt

Ár:
431Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 50 g
Bruttó egységár: 8 620 Ft/kg

A termékről

 

Termékleírás

Füstsó, melynek alapja egy füstaromával átitatott, könnyen oldódó, finom szemcsés só, hozzáadott dextrózzal, amely a füstsó sósságát hivatott ellensúlyozni.

Egy erőteljesen harsány füstös ízesítővel van dolgunk, használjuk körültekintéssel Túl sok füstsó keserűvé teszi az ételt, ízesítsünk vele mértékkel!

 

Felhasználás

Ha a grillezett- és BBQ- vagy a füstölt ételek füstös ízvilágát szeretnénk becsempészni ételeinkbe, grillezés és füstölés nélkül, ez a füstsó egy ideális választás ehhez, legyen szó egy oldalasról, bármilyen más sertés-részről, marháról, kacsáról.

Használjuk száraz dörzsfűszerként, önmagában vagy más fűszerekkel társítva, esetleg barna cukorral vagy mézzel vegyítve. Nagyon jó marinádok, szószok fűszerezésére. Kiváló pácfűszer sonkához, grill- és BBQ ételekhez.

Bár nem ez a tökéletes választás, de használhatjuk olyan vegetáriánus- és vegán ételek fűszerezésére is, ahol az eredeti étel valamilyen füstölt állati eredetű alapanyaggal készülne, és ezt az ízvilágot, vagy pedig a tűzön grillezett ízvilágot szeretnék megidézni.

Az összetevőkről

 

Összetétel

füstaroma, só, dextróz, koriander

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Óvjuk a nedvességtől, közvetlen napfénytől és melegtől!

Származási ország: Ausztria

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!