Pakisztáni füstölt só

Pakistani smoked salt

Ár:
1.151 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 38 g
Bruttó egységár: 30 289 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Tölgyfa füstölésű, egyenlőtlen szemcseméretű tengeri só, Pakisztánból. Hidegen füstölik 8 - 10 napig, innen a gyönyörű mélybarna színe.

Lágyan sós, füstössége diszkrét, illata erősebb, mint aromája. Nem alkalmas sómalomban való darálásra, de mozsárban törhető, ha szükséges.

 

Felhasználás

Dekorsóként/dekorfűszerként és utóízesítésre a legjobb, ill., ha valami extrát szeretnénk, használjuk a megszokott, sima asztali só helyett.

Ráerősít a grillezett húsok, -halak, -tenger gyümölcsei, -sajt és -zöldségek, -gyümölcsök természetes füstösségére.

steak, sült zöldségek, nyers hal utófűszerezésére, tojás, tojásos ételek, tészták (pl. füstös spaghetti carbonara), zöldségpürék, zöldségkrémlevesek, bab- és lencselevesek, főtt kukorica, salátaolaj, grill- és BBQ marinádok, BBQ szószok, -mártogatók, fűszerpaszták, fűszervaj ízesítésre.

Tökéletes száraz dörzsfűszer, főleg egy kevés barna cukorral keverve. Isteni szendvicsre, zöldségkrémekre, salátákra vagy avokádóra, paradicsomra, uborkára, pörkölt, olajos magvakra, otthon készült zöldség chipsre szórva.

Nagyon jó olyan vegetáriánus és vegán ételek fűszerezésére, ahol az eredeti étel valamilyen füstölt állati eredetű alapanyaggal készülne, és ezt az ízvilágot, vagy pedig a tűzön grillezett ízvilágot szeretnék megidézni.

Különleges ízhatást eredményez karamellszószban, karamell fagyiban, bourbon szirupban.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

füstölt tengeri só

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Óvjuk a nedvességtől, közvetlen napfénytől és melegtől!

Származási ország: Pakisztán

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

 

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!