Alga chips tempurában pikáns -seleco

Crispy fried seaweed tempura style spicy -seleco

Ár:
1.750 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 43 750 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Vékony tempura panírréteggel bevont, sült alga-snack falatok. Ropogós és csípős, a tempura jellegzetes habkönnyűségével. A tempura panír sajátosságai miatt jóval kevesebb olajat szív magába a sütés folyamán.

Nagyon magas jódtartalmú termék, gazdag rostban, fehérjében, kalciumban és vasban; A- és C vitaminban. Nem tartalmaz MSG-t.

 

Felhasználás

Snack-ként fogyasztható.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

alga (37.2%), nem hidrogénezett pálmaolaj (tartalmaz antioxidánst [E321]), tempura panír mix (búzaliszt, rizsliszt, élesztő [E500], pálmaolaj, cukor) (29.8%), fűszerezés (cukor, dextrin, só, szójaszósz por (szójabab, búza, módosított tápióka keményítő, ízfokozó [E627, E631])), tartósítószer [E270]), fűszerek (chili, paprika), csomósodást gátló (E551)

 

Allergének

Búzát és szóját tartalmaz. Ez a termék halat, tojást, mandulát és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 2174 kJ/ 521 kcal
Zsír: 32 g
- amelyből telített zsírsavak: 14 g
Szénhidrát: 45 g
- amelyből cukrok: 1,5 g
Fehérje: 12 g
Só: 1,26 g

FIGYELEM! Nagyon magas jódtartalmú termék! Kb. 3,6 g alga chips 150 µg jódot (NRV – ajánlott napi bevitel) tartalmaz. Max. 1 zacskót fogyasszon kéthetente!

 

Származási ország: Thaiföld

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!