Japán cseresznye sencha zöld tea szálas

Ár:
1.151 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 28 775 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

A cseresznye fontos szerepet játszik a japán kultúrában. A minden évben megrendezésre kerülő cseresznyevirágzás fesztivál gyönyörű látvány.

A remek sencha alapot (a tealevelek gőzölésével és többlépcsős sodrásával feldolgozott zöld tea típus) kiváló minőségű meggydarabokkal és csábító cseresznyeízzel finomították. Ez a keverék kétségtelenül igazi klasszikus az ízesített zöld teák között, és helye van minden válogatásban.

 

Elkészítési javaslat

1 l teához 4 - 5 csapott teáskanál teafüvet áztassunk 2 - 3 percig 75 - 80ºC-os vízben.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

sencha zöld tea, fagyasztva szárított cseresznyedarabok, természetes aroma

 

Allergének

Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját, halat, tojást is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Származási hely: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

A kiválasztott termék a kosárba került!