*mártásalap vörös sertéssülthöz -lobo

Roast red pork gravy mix -lobo

Ár:
390 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 50 g
Bruttó egységár: 7 800 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Por formájú thai mártásalap a rendkívül népszerű thai street food-hoz, a khao mu daeng-hez (kao moo dang), avagy a vörös sertés párolt rizzsel nevű ételhez. Vízben feloldva és felforralva egy pirosas színű, dominánsan édeskés mártást kapunk, amelyben a földimogyoró és szezám földies tónusai harmonikusan keverednek az éppencsak érezhető fahéj és ánizs ízeivel.

A khao mu daeng egy rizzsel kínált sertés BBQ étel, a kínai char siu Thaiföldön meghonosodott változata. Általában a vörös sertéshez - a standard párolt rizs mellett - legalább tojást, uborkát és különféle mártogatókat (pl. sötét szójaszósz, chilis ecet stb.) adnak, és egy vörös, édes-sós mártással öntik nyakon. A húst, sütés előtt egy speciális, vörös marinádban pácolják, amely a char siu marinád sokkal egyszerűbb ízvilágú és összetételű verziója.

 

Felhasználás

Kínáljuk mártásként a khao mu daeng-hez.

Hozzávalók (4 - 6 adaghoz)

  ♦ 1 tasak Lobo mártásalap vörös sertéssülthöz

  ♦ 240 ml víz

Elkészítés

 1/ A porkeveréket oldjuk fel vízben. Forraljuk fel, folyamatosan kavargatva, majd öntsük a sertéssült szeletekre.

 2/ Köretként adjunk párolt rizst és főtt tojást, díszítsük uborkával.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

cukor, tápiókakeményítő, kukoricakeményítő, hidrolizált növényi fehérje (szójabab, kukorica, búza, xilóz, napraforgóolaj, glükózszirup, színezék: E150d; maltodextrin, só, élesztőkivonat, savanyúságot szabályozó anyag: E330), só, durvára tört főtt földimogyoró (földimogyoró, csomósodást gátló anyag: E551; antioxidáns: E306), szezámmag, fűszerek (fahéj, ánizs, paprika), szójaolaj, ízfokozó: E621; csomósodást gátló anyag: E551; színezék: E150c

 

Allergének

Szóját, búzát, földimogyorót, szezámmagot tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1759 kJ  / 416 kcal
Zsír: 6.3 g
- amelyből telített zsírsavak: 1.8 g
Szénhidrát: 75 g
- amelyből cukrok: 53 g
Fehérje: 14 g
Só: 10 g

 

Tárolás: Száraz helyen tárolandó!

Származási ország: Thaiföld

 


Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!