*bazsalikomkrém -just add

Basil purée -just add

Ez a termék jelenleg nem kapható

A termék adatai

Kiszerelés: 75 g
Bruttó egységár: 22 000 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Tömény, illatos, aromás fűszerpaszta az Európában használatos és nagyon közkedvelt édes vagy génovai bazsalikomból (Ocimum basilicum).

Használatra kész kényelmi termék friss bazsalikom helyettesítésére. 1 teáskanál krém egyenértékű 1 teáskanál frissen aprított bazsalikommal.

 

Felhasználás

Ha főzéshez használjuk, fontos, hogy utolsó lépésben kerüljön az ételbe, hogy minél inkább megőrizze illat- és aromaanyagait; ha hőkezelés nélküli ételhez adjuk, akkor ez mellékes.

Adjuk pesto-khoz, paradicsom alapú olasz tészta- és pizzaszószokhoz, salátaöntetekhez, rizottóhoz vagy bazsalikomos kéregben sült csirke és -hal „bevonatához”. Keverjük el extra szűz olívaolajjal, fokhagymával, citromlével és használjuk mártogatóként. Társítsuk bármilyen formában elkészített cukkinivel, padlizsánnal, gombával.

Használjuk zöldséglevesek (paradicsom, cukkinikrém, burgonyakrém, fehérrépakrém), raguk, serpenyős sült krumpli fűszerezésére.

Párosítsuk más zöldfűszerekkel, mint rozmaring, kakukkfű, oregánó.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

bazsalikom 53%, repceolaj, szőlőcukor por, cukor, savanyúságot szabályozó: E260, E330; víz, nátrium-laktát (tej), antioxidáns: E300; stabilizátor: E415; természetes színezék: klorofill

 

Allergének

Tejet tartalmaz.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1097 kJ/264 kcal
Zsír: 18 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,2 g
Szénhidrát: 20 g
- amelyből cukrok: 10 g
Rost: 3,6 g
Fehérje: 1,0 g
Só: 4,3 g

 

Tárolás: 2 - 8°C között. Felbontás után 21 napon belül használjuk fel.

Származási ország: Egyesült Királyság

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!