*fermentált szója chilivel -laoganma

Fermented soybean with chilli -laoganma

Ár:
1.590 Ft
db
Átmeneti készlethiány!

A termék adatai

Kiszerelés: 210 g
Bruttó egységár: 7 571 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Vízben erjesztett, rövid fermentálású, egész, sárga szójabab, chilivel és gyömbérrel fűszerezve. Shuidouchi néven ismert, a japán natto-val rokon (erjesztett szójabab).

Umamiban gazdag, nagyon sós, csípős ételízesítő, topping. Kiemeli, elmélyíti az ételek ízét, amelyhez hozzáadják, és egyfajta földes-sós ízárnyalattal gazdagítja ezeket. Mivel markánsan sós, szinte kötelező valamiféleképpen „lazítani” más alapanyagokkal, hogy igazán élvezhető legyen.

Sokrétűen használható a kínai konyha keretein túl is. Kísérletezzünk vele, de ne feledjük, hogy igen sós, bánjunk vele ennek megfelelően.

 

Felhasználás

Egészben, darabosra szétnyomkodva és pürésítve is használható.

Elsősorban a Guizhou konyha ételeihez ajánlott, nagyon jó alap a Guizhou-stílusú stir fry-okhoz (zöldség, tofu, sertéshús, csirkehús alapúak), isteni topping liangban ételekhez (hideg saláták).

Pürésítve kiváló marinád húsokhoz (önmagában vagy más alapanyagokkal), jó ízesítő dresszingekhez, szószokhoz, mártásokhoz, hús- vagy gabonafasírtokhoz.

Jó adalék hosszan főzött ételekhez (bablevesek, lencselevesek, tartalmas, sűrített téli levesek) vagy lassan-hosszan párolt ételekhez (pörköltek, vörös hús-raguk, hüvelyesekből készült főzelékek), tofu alapú ételekhez, kínai stílusú sült rizsekhez. Kis mennyiségben adagolva, feldobja a nyers zöldség-, a tészta- és a rizssalátákat.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

erjesztett szójabab (szójabab, víz) 58%, víz, chili 5%, gyömbér, ízfokozó E621, tartósítószer E330, só

 

Allergének

Szóját tartalmaz. Tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket is csomagoló üzemben készült, emiatt ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tápanyag-összetétel 100 g termékben

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia: 1226 kJ/293 kcal
Zsír: 23,8 g
- amelyből telített zsírsavak: 1,0 g
Szénhidrát: 7,2 g
- amelyből cukrok: 4,1 g
Fehérje: 13,1 g
Só: 11,6 g

 

Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben!

Származási ország: Kína

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!