Hickory füstízű só

Hickory-type smoke salt

Ár:
690 Ft
db

A termék adatai

Kiszerelés: 40 g
Bruttó egységár: 17 250 Ft/ kg

A termékről

 

Termékleírás

Halványbarna színű, hickory füstízű só, melynek alapja egy könnyen oldódó, finomszemű só hickory (hikori) füstaromával átitatva. A hikori fa füstje édeskés, bacon-re emlékeztető, enyhén metsző ízzel, így a hikori aroma is ezt az ízvilágot hozza.

Egy erőteljesen sós és füstös ízesítővel van dolgunk, használjuk körültekintéssel. Túl sok füstsó keserűvé teszi az ételt, ízesítsünk vele mértékkel!

 

Felhasználás

Ha a grillezett- és BBQ- vagy a füstölt ételek füstös ízvilágát szeretnénk becsempészni ételeinkbe grillezés és füstölés nélkül, a hickory füstízű só egy ideális választás, legyen szó egy oldalasról, bármilyen más sertésrészről, marháról, kacsáról.

Használhatjuk száraz dörzsfűszerként, önmagában vagy más fűszerekkel társítva, esetleg barna cukorral vagy mézzel vegyítve. Nagyon jó marinádok, szószok fűszerezésére. Kiváló pácfűszer sonkához. Grill- és BBQ fűszerként is kitűnő.

Bár nem ez a tökéletes választás, de használhatjuk olyan vegetáriánus és vegán ételek fűszerezésére is, ahol az eredeti étel valamilyen füstölt állati eredetű alapanyaggal készülne, és ezt az ízvilágot, vagy pedig a tűzön grillezett ízvilágot szeretnék megidézni.

 

Az összetevőkről

 

Összetétel

só, színezék E150, füstaroma

 

Allergének

Ez a termék tejport, földimogyorót, dióféléket, zellert, mustárt, szezámmagot, gluténtartalmú gabonaféléket, szóját is csomagoló üzemben készült, emiatt  ezen allergéneket nyomokban tartalmazhatja.

 

Tárolás: Óvjuk a nedvességtől, közvetlen napfénytől és melegtől!

Származási ország: Németország

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét, és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.
Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ázsia Bt.-vel, vagy esetlegesen a termék gyártójával.
Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, az Ázsia Bt. nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

Hasonló termékek

A kiválasztott termék a kosárba került!